Semi PMU BROWS

Aanbod Semi PMU - Studio Liva

DUsty POWDERBROWS

 

 

Dé techniek van dit moment. De Dusty techniek wordt zo nauwkeurig en uiterst gedetailleerd geplaatst dat die zo mooi blend met jouw natuurlijke wenkbrauw dat die bijna ontraceerbaar is. Door het 3D effect die we creëren is dit de meest natuurlijke techniek waarbij de genezen resultaten perfect blenden met de natuurlijke wenkbrauwen. De Dusty powderbrow is onze signature & meest gevraagde look!

Doordat deze techniek zo naturel is, en we nog zachter in de huid werken is een   jaarlijkse opfris behandeling aanbevolen.

 

€399,- excl. TOUCH UP

OmbrE POWDERBROWS

 

De klassieke powderbrow waarbij we een make-up look creëren die lijk alsof je je wenkbrauwen zelf mooi hebt geaccentueerd met poeder/pencil. Echter hoef je na deze behandeling dit nu niet meer dagelijks zelf te tekenen!
De intensiteit van de kleur en ‘strakheid’ wordt aangepast naar jouw wensen. Deze look is altijd clean en strak afgewerkt met een lichter effect aan de voorkant (ombre effect). De genezen resultaten zijn mooi bij alle huidtypen & huidkleuren

399,- excl. TOUCH UP

TOUCH UP BROWS

1 ste TOUCH UP

5-8 weken na 1e behandeling

De touch up na de eerste behandeling is noodzakelijk om een optimaal resultaat te bekomen. Na de eerste behandeling zal pigment tot 70% lichter worden dan het net geplaatste resultaat. Na de touch up zal pigment maar 20% lichter worden. De powderbrow behandeling zal dus altijd bestaan uit 2 sessies om tot een mooi geheel te komen.

Bij een Cover up / Correction behandeling is een extra touch up soms noodzakelijk om het oude werk te coveren en het gewenste resultaat te behalen.

Hiervoor hebben we een extra touch-up behandeling ontwikkeld. Deze kan eenmalig ingeboekt worden binnen 3 maanden na de touch-up en bedraagt 99€.

99,-

JaaRLijkse Colorboost

Een behandeling waarbij de kleur en vorm een opfrissing krijgen binnen de 12 maanden na EERSTE plaatsing.  Deze behandeling kan enkel ingeboekt worden wanneer je eerste set powderbrows door ons werd geplaatst.

199,-

2 jaaRLijkse Colorboost

Een behandeling waarbij de kleur en vorm een opfrissing krijgen binnen de 12 – 24 maanden na EERSTE plaatsing. Deze behandeling kan enkel ingeboekt worden wanneer je eerste set powderbrows door ons werd geplaatst. (Vanaf meer dan 2 jaar wordt een nieuw set prijs aangerekend.)

249,-

Cover up/ CORRECTION BROWS

 

Een cover-up behandeling bestaat uit een kleurcorrectie en een vormcorrectie voor nieuwe klanten die al oud werk hebben (PMU en/of microblading), maar waarbij dit oude werk NIET is gezet door Liva studio.

 

Let op:

 • We vragen om vooraleer een cover-up afspraak te boeken contact op te nemen met ons via mail of social media met duidelijke foto’s van je wenkbrauwen. Op basis hiervan wordt geadviseerd of het mogelijk is een cover up behandeling al dan niet uit te voeren.
 • De behandeling vereist ten minste 2 sessies om de gewenste look te bereiken.  Soms zelfs een derde sessie om de kleuren perfect te blenden en het oude werk echt te coveren. 

449,-

FAQ

HOE WORDT DE JUISTE VORM/TECHNIEK/KLEUR BEPAALD

De dag van de behandeling wordt een intake gesprek gedaan en worden de verschillende technieken uitgelegd.

We starten met een browmapping, hier worden de wenkbrauwen uitgemeten en rekening houdend met jouw gelaatsvorm, botstructuur en natuurlijke wenkbrauwen creëren we een mooi shape die uniek is op jouw gelaat.

MOET IK VOORAF EEN INTAKE GESPREK INPLANNEN?

Dit is niet nodig. We proberen alle informatie op onze website zo duidelijk mogelijk te omschrijven dat een intake gesprek niet nodig is.
Het is altijd mogelijk ons telefonisch te contacteren wanneer er sommige zaken niet duidelijk zijn.

Indien je een afspraak inboekt voor cover up/correction brows is het wel nodig eerst contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

DOET EEN POWDERBROW BEHANDELING PIJN?

Nee, de behandeling is zeer goed te verdragen. De meeste klanten vergelijken het met epileren van de wenkbrauwen.
Er wordt ook gewerkt met lokaal verdovende zalf zodat de behandeling als niet pijnlijk ervaren wordt.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN NAAR AANLOOP VAN DE BEHANDELING?
  • Laat de wenkbrauwen niet harsen tot 2 weken voor de afspraak. epileren ten laatste 3 dagen voor de behandeling.
  • Laat geen hybrid, henna, tinting en/of browlamination uitvoeren in de 4 weken voor de afspraak.
  • Stop het gebruik van retinol of andere peelende producten 30 dagen voor je behandeling
  • Drink geen caffeïnehoudende dranken ( koffie, cola, red bull,.. ) EN/OF alcohol 24h voor je afspraak
  • Fillers en/of botox moeten minimaal 4 weken voor de behandeling geplaatst zijn.
  • Gebruik 24h voor de behandeling geen pijnstilling zoals aspirine, ibuprofen, diclofenac. Paracetamol mag wel.
  • Stel ons op de hoogte van eventueel medicijngebruik, huidproblemen, allergieën, epilepsie of overgevoeligheidsreacties
HOELANG DUURT EEN POWDERBROW BEHANDELING?

Wij rekenen voldoende tijd om een behandeling rustig en geconcentreerd te kunnen uitvoeren. Een behandeling duurt gemiddeld 2u – 2,5u.

WAAROM IS EEN TOUCH UP NA 4 – 6 WEKEN NODIG?

Na de eerste plaatsing zal het pigmentkleur tot 70% vervagen dan het kleur die je ziet net na de behandeling.
Daarom is een touch up nodig, zie het als de finishing touch om je wenkbrauwen tot in de perfectie af te werken.
Na de touch up zal pigment maar een 20% lichter worden.

Let op!

Indien de touch up later dan 8 weken valt wordt een extra kost van 50€ in rekening gebracht.

Let op: de verzorging van de wenkbrauwen is ook na de touch-up behandeling essentieel en hiervoor gelden dezelfde regels als na de eerste behandeling

( zie: Nazorg Powderbrows )

HOE LANG BLIJVEN POWDERBROWS ( INCL TOUCH UP ) MOOI?

Dit hang af van een aantal factoren zoals o.a. huidtype (vet, droog, gecombineerd, normaal) of het een jonge of rijpe(re) huid is, huidverzorgingsrituelen, sportactiviteiten, blootstelling aan de zon, hormonen, medicijngebruik. Gemiddeld blijft het resultaat van machine techniek tussen de 12 – 24 maanden mooi.

De kleur van de pigmenten zullen met de tijd geleidelijk lichter en soms “doffer” worden, omdat het lichaam de moleculen langzaam afbreekt.

Dit is volledig normaal gezien dat we met een techniek werken die semi-permanent is (niet permanent!).
Net zoals je onderhoud doet om je haarkleuring op te frissen/bij te werken, adviseren we ook een ‘kleur-opfris behandeling’ , 1x per jaar, om je brows perfect houden.

MOET IK NA 1 – 2 JAAR EEN GEHEEL NIEUWE BEHANDELING ONDERGAAN?

Afhankelijk van wanneer jij vindt dat je wenkbrauwen te licht zijn, kan je terug komen voor een opfrisbehandeling ook wel “jaarlijkse touch-up” genoemd. Voor deze behandeling gelden speciale tarieven, afhankelijk van de tijd dat er tussen de eerste afspraak heeft gezeten. Indien je touch-up behandeling binnen 12 maanden na je eerste zetting (eerste afspraak) wordt gedaan, ontvang je 50% korting op de dan geldende actuele behandelprijs. Kom je tussen de 12-24 maanden na je eerste zetting (eerste afspraak) terug voor de touch-up behandeling, ontvang je 30% korting op de dan geldende actuele behandelprijs.

Je vindt alle prijzen terug in de rubriek “ PRIJSLIST”

HOE VERZORG IK MIJN WENKBRAUWEN HET BEST NA DE BEHANDELING?

Het is belangrijk de aanbevolen nazorg goed op te volgen om een mooi eindresultaat te bekomen. De nazorg is de minstens even belangrijk als de behandeling zelf.

De dag van de behandeling worden de nazorginstructies ( zowel mondeling als schriftelijk ) & beschermende zalf meegegeven.
Ook na de touch up is het belangrijk dezelfde nazorg instructies correct op te volgen voor een goede genezing van je wenkbrauwen.

HOE LANG DUURT HET GENEZINGSPROCES?

Als je al onze nazorg-instructies goed opvolgt zullen de (dunne) korstjes/velletjes binnen 5 a 10 dagen van de huid zijn verdwenen. Echter, de volledige genezing van de huid duurt ongeveer 4 tot 6 weken. De kleur is in deze weken volop in ontwikkeling en het uiteindelijke resultaat (kleur + vorm) zien we dan ook pas na 4 weken. Daarom wordt een touch up behandeling na 4 – 6 weken ingepland omdat we dan de uiteindelijke kleurretentie zien in de huid.

– Het genezingsproces met korstjes duurt +/- 7-14 dagen. Het volledige genezingsproces duurt +/- 30 dagen

HOE MAAK IK BEST EEN AFSPRAAK?

Een afspraak kan online via de website gemaakt worden, bij de rubriek “afspraak maken”.

Om “no-shows” te voorkomen, werken wij met een voorschot-systeem: bij het inplannen van je afspraak word je verzocht een voorschot te betalen. Enkel dan is je afspraak definitief!  Dit bedrag wordt vervolgens verrekend met de totaalprijs van de behandeling op de dag van je afspraak.

Let op: het voorschot is niet terug vorderbaar.

Verplaatsingen dienen uiterlijk 5 werkdagen op voorhand van de geplande datum

telefonisch  worden doorgegeven. Is dit niet gebeurd, vervalt het betaalde voorschot alsnog.

Nazorg

PMU Behandeling powderbrows

Contra indicatie

voor het plaatsen van Powderbrows

Het plaatsen van SEMI – PMU kan NIET bij:

Liva Studio - Te Gavere

BOEK HIER JE AFSPRAAK

Maak via onderstaande knop een afspraak of neem even contact met me op indien je twijfelt over je behandeling.