Over Lisa & Liva studio

hi therE, 

 

Welkom bij Liva Studio!

Graag stel ik mezelf even aan jou voor

Ik ben Lisa, mama van Vince, getrouwd in 2016 met Lorenzo & trotse eigenaar van LIVA studio.
Mijn verhaal startte in 2014 toen ik mijn salon opende als allround  schoonheidsspecialiste. Doorheen de eerste jaren zocht ik mijn weg tussen al de beauty behandelingen en vond ik mijn passie in de wereld van brows & permanente make-up.

Als PMU & brow artiest wil ik mijn skills steeds naar een hoger niveau tillen. Deze wereld staat niet stil en is steeds in zijn ontwikkeling voor de meest natuurlijke resultaten te behalen. Hiervoor volg ik jaarlijks verschillende trainingen bij zowel nationale als internationale top artiesten.

 

Your face is my canvas, en door de pmu behandelingen begon ik mijn focus ook te leggen op verschillende huiden, huidtypes en huidproblemen. Omdat de huid de basis van mijn werkgebied is wil ik die dus ook in topconditie brengen & houden.

Dit triggerde mij om hier iets mee te gaan doen & met de juiste producten en behandelingen jouw huid te verzorgen EN ook te verbeteren.
Ik volgde de opleiding te SKIN  EXPERT om me volledig te gaan verdiepen in huidanalyse en huidverbetering.

Onder het motto;
ENHANCE YOUR NATURAL BEAUTY, help ik jou graag naar de beste versie van jezelf.

Wat je nog moet weten over mij,

Altijd in voor een hapje & een drankje, Friends is mijn favoriete sitcom EVER, een dag zonder koffie is een dag niet geleefd, Beyoncé is the Queen, Mama geworden in 2020 & mijn kat heet Marie.

Ik kijk er alvast naar uit om jou te leren kennen en te mogen ontvangen in LIVA studio.

See you soon!

Lisa