LASERONTHARING

DITCH the RAZOR, switch to LAser!

Milesman, de NUMMER 1 DIODELASER

Wij werken uitsluitend met de Milesman Diodelaser, een uiterst doeltreffend en compleet veilig apparaat. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag als enige ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ uitvoeren.

Waarom kiezen voor laserontharing?

Geen irRItaTIe

Zeg bye bye tegen wondjes, jeuk, littekens en ingegroeide haartjes.

Meer cOmfort

Het comfort van nooit meer te hoeven scheren is zalig! En je bespaart heel wat tijd uit in de badkamer.

SmOOth sKIn

Met onze diodelaser wordt het haartje vernietigd bij de wortel waardoor je een zijdezacht gevoel ervaart, dit het hele jaar door!

HOE WERKT HET? 

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst.
De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onderaan in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.

Door het gebruik van de uiterst gekoelde kop (0,5 tot -9°C) én de korte impulstijd, blijft de huid en de omgeving van het haar goed beschermt. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm, dit is de ideale golflengte dat door het pigment van het haar opgenomen wordt.

 

HOE GAAN WE TE WERK?

We starten bij de eerste afspraak met een intake gesprek waarbij we kort overlopen wat de laser doet en hoe de behandeling zal verlopen. We nemen de tijd voor jou om alles goed te overlopen en al jouw vragen te beantwoorden.
Tijdens je eerste afspraak stellen we ook een klinisch rapport op waarin we alle persoonlijke en medische gegevens bijhouden. 

We vragen om bij je eerste afspraak een stukje haar op de te behandelen zone te laten staan om een juiste analyse van de haarstructuur en haarkleur te kunnen maken om zo de juiste instellingen op het lasertoestel in te stellen.

 

Hoe verloopt de behandeling?

✓ De behandelzone wordt nauwkeurig afgetekend

✓ Een specifieke coolinggel wordt aangebracht

✓ Uit voorzorg wordt een aangepaste laserbril gedragen.

✓ Start van de behandeling. De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en de hoeveelheid haren. (bv bovenlip ca 5 min tot ca 60 min voor volledige benen)

Wat maakt Milesman zo uniek?

Geschikt voor elk huidtype

Snel en effecient

Permanente ontharing

Zo goed als pijnloos

Lage kans op irritatie

Gecertificeerd medisch toestel

Ideaal voor gevoelige zones

Laserlicht met 810nm golflengte

Optimale bescherming van de huid

FAQ

IS DE DIODELASER VEILIG?

Ja, de laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als ‘enige’ ontharingslaser van FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren. De milesman diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik: CE0120, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

EFFECT VAN DE LASER OP HET HAAR

Het haar kent 3 groeifases. De laser richt zich enkel op de gepigmenteerde haren. Enkel de haren in de actieve- of anagene fase, worden definitief verwijderd. Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 5 à 8 behandelingen nodig.

Gezien onze huid een levend orgaan is speelt de hormonale huishouding een grote rol in de haargroei en dus ook in de efficiëntie van de behandeling.

WAT GEBEURT ER NA DE BEHANDELING?

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel.

Na de behandeling wordt er een verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentatie optreedt.

WIE KAN MET DE DIODELASER BEHANDELD WORDEN?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen. Echter zijn er een paar uitzonderingen: de laser reageert niet op grijze- of donsharen door het ontbreken van pigment.

KWALITEITSZORG EN HYGIËNE
  • Na elk gebruik wordt de laserkop steriel schoongemaakt
  • Onze medewerkers werken met steriele handschoenen tijdens de behandeling
  • De wegwerpmesjes worden na ieder gebruik meteen weggegooid
  • Elke klant heeft zijn eigen medische fiche
  • 2 gratis controlebeurten na 8 betalende behandelingen
  • Onderhoudsbeurten aan -50% op de geldende tarieven
  • Zorg zelf voor een goede hygiëne op de behandelingszone
Liva Studio - Te Gavere

BOEK HIER JE AFSPRAAK

Maak via onderstaande knop een afspraak of neem even contact met me op indien je twijfelt over je behandeling.