BROWS

Brows Waxen - Liva Studio

WAX & SHAPE

 

Onze wenkbrauwen geven ons gelaat meer expressie, de juiste vorm is dus bepalend voor je gezichtsuitdrukking.

Wenkbrauwen zijn echte blikvangers die de nodige aandacht verdienen
Voldoende redenen om over te gaan tot de ideale shaping.

De wenkbrauwen worden gewaxt, geëpileerd en getrimt om de prefecte vorm te bekomen.

Om je wenkies er flawless te laten uitzien worden ze afgewerkt met browpotlood, concealer & browgel.

BROW TINTING

 

Wil je je brows meer laten opvallen? Heb je last van blonde haartjes? Wil je jouw natuurlijke vorm meer accentueren en voor de “natural look” gaan? 

Bij een browtinting worden de haartjes gewaxt, getrimt & gekleurd waardoor je een voller brow effect krijgt. Bij de browtinting wordt de huid niet mee getint en zal de kleuring enkel op de haartjes zichtbaar zijn. 

De tinting is geschikt voor elk huid en haartype. Er is een uitgebreid kleurenpallet ter beschikking zodat we verschillende kleuren kunnen bekomen en een persoonlijke tint creëren die nauw aansluit bij jouw haarkleur.

De Browtinting blijft zo’n  4 weken op de haartjes.

Brows Waxen - Liva Studio

BROWLIFT

 

De wenkbrauwhaartjes worden gelift met liftingproducten. De producten zorgen ervoor dat iedere stugheid verdwijnt en dat de haartjes erg flexibel worden. Zo kunnen ze in een bepaalde vorm gelegd worden. Dit is gemakkelijk voor dames/heren waarbij de haartjes naar beneden groeien, dunne wenkbrauwen hebben of kleine gaatjes in de wenkbrauwen hebben. De lift zorgt voor een instant voller effect!

De browlift zorgt voor een ‘fluffy effect’ en de haartjes blijven 4-6 weken gelift.

Heb je graag volume en een tintje? Dit kan zeker! Boek dan onze browlifting en tinting, hierbij worden de haartjes gekleurd zodat er meer structuur gecreëerd wordt.

(Deze behandeling is niet bij iedereen mogelijk, gelieve mij bij interesse een duidelijke foto door te sturen van je brows om te kijken of het mogelijk is om de behandeling toe te passen.)

HYBRID BROWS

 

Hybrid brows is DE populairste behandeling van het moment. Doordat hybride tinting een afdruk geeft op de huid kunnen we imperfecties, asymmetrie & openingen in de wenkbrauwen corrigeren. Door de afdruk krijgen we een strakke wenkbrauw en een mooie opvulling zoals het effect van powderbrows. Dit is ook de ideale behandeling indien je twijfelt om powderbrows te laten plaatsen en toch al eens wil kijken welk effect het geeft op jouw brows.

Houdbaarheid van 1 – 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes.

Liva Studio - Te Gavere

BOEK HIER JE AFSPRAAK

Maak via onderstaande knop een afspraak of neem even contact met me op indien je twijfelt over je behandeling.