SKIN

FACIALS

 

Jouw weg naar een mooie, gezonde huid start hier!

Het is belangrijk om tijd te nemen voor onszelf en onze huid de verzorging te geven die ze nodig heeft. Ik begeleid jouw graag naar een gezonde huid met het juiste advies naar thuisverzorging en/of salonbehandeling.

Afhankelijk van jouw verwachtingen, huidprobleem en budget hebben we keuze uit verschillende facials. Elke behandeling is telkens op maat van jouw huidconditie.

Alle behandelingen worden uitgevoerd met MEDIK8 professional skincare.

QUICK FACIAL

Een korte maar intensieve verzorging aangepast aan de behoeften en noden van je huid.

The hydRATIng

Een diep hydraterende en compleet voedende verzorging om de droge, vermoeide en veeleisende huid te gaan herstellen.

The cLARIfying

Kalmerende en herstellende verzorging voor de vette en onzuivere huid. De actieve diepte reiniging zorgt voor een mooie egalere en heldere huidtint.

The CAlming

Een zachte, kalmerende verzorging om de meest gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren en het herstel van de huid te bevorderen

The gLOwing

Een verhelderende anti – age behandeling die de focus legt pigmentvlekken en die onmiddellijk een egale teint en helderheid biedt aan de huid.

The aging

Deze all-in luxe anti age verzorging zorgt voor een zichtbaar verjongde en verstevigende huid.

Huidanalyse

 Struggle jij met bepaalde huidproblemen? Heb je al 100den producten aangekocht die uiteindelijk niet doen wat ze beloven en niet werken voor jouw huid? Wil je starten met een skincare routine maar weet je niet goed waar te beginnen? I GOT YOU!

Een huidanalyse is de eerste stap naar een beautiful skin for life!

ons Lightskin Huidanalyse toestel is het meest geavanceerde huidanalysetoestel op de markt.

De camera van de nieuwste generatie (15 megapixel) maakt in slechts 20 seconden 3 haarscherpe foto’s met 3 soorten licht: RGB, UV & gepolariseerd. Uit deze 3 foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geïdentificeerd worden: poriën – vlekken – rimpels – talg/acné – pigmentatie – vocht/hydratatie – huidtextuur – gevoeligheid – teint – zonschade (UV). 

We analyseren dus niet enkel de huid van buitenaf maar ook wat zich in de diepere huidlagen afspeelt. Zo kunnen we een gericht behandelplan opstellen en productadvies geven op maat van  jouw huidproblemen.

 

Beauty - lashlifting
Liva Studio - Te Gavere

BOEK HIER JE AFSPRAAK

Maak via onderstaande knop een afspraak of neem even contact met me op indien je twijfelt over je behandeling.